تولید قطعات پلی یورتان

تولید قطعات پلی یورتان

پلی اورتان از نوع پلیمرهای گرماسخت، با خواص متنوع از واکنش پلی آل و متیلن دی ایزوسیانات ساخته می شوند. با توجه به نوع و شکل پلی یورتان در مصارفی چون صنایع خودروسازی، پوشش پل ها، کف مخازن و ضربه گیرهای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. مهمترین امتیاز پلی یورتان، گرایش به چسبندگی بالا، افزایش جذب انرژی، مقاومت در برابر سایش و خوردگی هست و خواص مکانیکی پلی یورتان نیازمند به دیواره و هندسه سلول هست. علاوه بر این مورد، مقاومت خمشی و فشاری مناسب پلی یورتان تابع دانسیته و وزن مخصوص آن می باشد.

برای استعلام قیمت و خرید انواع قطعات پلی یورتان در اصقهان و سراسر ایران با کارشناسان ماهان صنعت به شماره 03133686571 – 09136854152 تماس بگیرید.

انواع قطعات پلی یورتان

  1. واشرها، پکینگ، گردگیر
  2. قطعات استوانه ای، مخروطی و حلزونی شکل
  3. انواع توری سرند های پلی یورتان و هیدروسایکلون ها
  4. نازلهای آب پاش روی سرندها، نازلهای بتن پاش
  5. انواع ضربه گیرها، لرزه گیر و لاینر ها
  6. انواع کوپلینگ و رولیک ها
  7. انواع دیافراگم ها
  8. انواع پروانه، میکسر، سکتور و پوسته ی پمپ
  9. روکش انواع غلطک و چرخ
  10. انواع پیگ های و کاپ های حفاری
  11. اسکراب رابر (قطعه پارویی)
  12. ورق های پلی یورتان
  13. و..

مقایسه مزیت های پلی یورتان نسبت به خانواده لاستیک و سایر مواد

الف- مقاومت عالی در برابر سایش

ب- مقاومت بالا در برابر اوزن و اشعه های پر انرژی

پ- مقاومت بالا در برابر ضربه و ترک خوردگی

ت- مقاومت در برابر عوامل جوی (تابش خورشید و رطوبت)

ث- مقاومت در برابر مواد شیمیایی

ج- عایق صدا و الکتریسیته

د- مقاومت بالا در برابر ترکیبات روغنی و هیدروکربن ها

ذ- قابلیت تراش کاری و ماشین کاری

ه- طراحی متنوع رنگ و سختی

ی- ماندگاری بالا در شرایط  دینامیکی

انواع قطعات پلی یورتان و ضد سایش

  • تولید انواع قطعات مخروطی، استوانه ای و حلزونی هیدروسایکلون (حتی کاملا پلی یورتان)
  • تولید انواع ضربه گیر، دیافراگرم، لاینر، پروانه، میکسر، سکتور، پوسته پمپ های حلزونی
  • تولید انواع نازل‌ها از قبیل نازل‌های آب پاش روی سرندها ، نازل های بتن باش و غیره
  • تولید انواع قطعات سایشی مانند اپکس، ورتکس، ممبران و غیره
  • تولید انواع لوله های انتقال با پوشش پلی یورتان
  • تولید انواع ورق پلی یورتان با سایز های مختلف
  • تولید انواع سکمنت سرند، نازلهای پودر میکرونیزه
  • تولید انواع تیغه و بلت های سیلک اسکرین و تیغه های خاک بر پرس ها
  • تولید انواع بلت پاک کن و قطعات زیر بلت نوار نقاله ها و لاینر های شوت های انتقال مواد
  • تولید و روکش انواع غلتک‌های پلی یورتان
  • روکش قطعات لاستیکی توسط پلی یورتان

 

برخی از موارد رایج استفاده از پلی یورتان شامل:

  • پوشش روی چوب، زیرا به چوب آسیب نمی رساند
  • الاستومرهای کفش برای راحتی بیشتر
  • پلاستیک های جامد در قطعات ساختاری

نحوه به‌کارگیری قطعات پلی یورتان

قطعات پلی یورتان به عنوان یک عایق بسیار مناسب می شناسند که کاربردهای آن با تغییر دانسیته و سلول بندی قابل تغییر می‌باشد. این مواد می‌تواند به عنوان عایق صوت (مواد سلول باز) یا عایق حرارت (مواد سلول بسته) مورد استفاده قرار گیرد عایق کاری به کمک پلی یورتان عموماً یا به صورت پاشش یا تزریق یا پنل پیش‌ساخته هست.

اثرات نور مرئی در تولید پلی یورتان

پلی یورتان، به ویژه آنهایی که با استفاده از ایزوسیانات‌های معطر تولید می‌شوند، حاوی کروموفورهایی می باشند که با نور واکنش دارند. این مورد مورد توجه خاصی در زمینه تولید قطعات پوشش‌های پلی یورتان است، جایی که پایداری نور عامل مهمی است و دلیل اصلی استفاده ایزوسیانات‌های آلیفاتیک در ساخت پوشش‌های پلی یورتان می باشد. هنگامی که فوم PU، که با استفاده از ایزوسیانات‌های معطر تولید شده است، در معرض نور مرئی قرار می‌گیرد، رنگ آن ها تغییر کرده و از سفید به زرد یا قهوه ای مایل به قرمز تبدیل می‌شود. به‌طور کلی مورد پذیرش قرار گرفته که به غیر از زردی، نور مرئی تأثیر کمی بر روی خواص فوم دارد. به این نتیجه رسیده اند که قرار گرفتن در معرض نور مرئی می‌تواند بر تغییرپذیری برخی نتایج تست خاصیت فیزیکی موثر باشد. همچنین پرتوهای اشعه ماوراء بنفش با انرژی بیشتر واکنشهای شیمیایی را در فوم تولید می‌کند، که بعضی از آنها برای ساختار فوم ضرر دارند.

معایب و خطرات قطعات پلی یورتان چیست؟

دوام و طول عمر : طول عمر کوتاه یکی از نقطه ضعف های بعضی از تولید قطعات پلی یورتان است. پلی یورتان تمایلات هیدروسکوپی ، یعنی خصوصیات جذب آب دارد. تشک های ساخته شده از پلی یورتان آب را جذب می کنند و به تدریج تجزیه می شوند و کیفیت پشتیبانی خود را از دست می دهند. چسب ها و درزگیرهای پلی یورتان مشکل مشابهی دارند. علاوه بر این دوام رنگهای پلی یورتان در هنگام قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید یا حلالهای آلی کاهش پیدا می کند.

بو، گاز و دیر خشک شدن : پلی اورتان بو و گاز بوجود می آورد ، اگرچه این مشکل آنها چندان قابل توجه جدی نیست. مواد شیمیایی مبتنی بر نفت و گازهای مقاوم در برابر شعله باعث بروز مشکلات جسمی می شوند. به خصوص در مورد تشک ها و رنگ ها می تواند آزار دهنده باشد. قرار گرفتن در معرض طولانی مدت در برابر این بو (برای کارگرانی که در کارخانه ها زیاد با این مواد سروکار دارند) ممکن است افراد را بیمار کند. این ماده همچنین در بعضی از حالات خود زمان زیادی برای خشک شدن نیاز دارد.

خطرات سلامتی و قابلیت اشتعال : پلی یورتان بطور وسیع در بسیاری از کاربردها مانند ملافه ، عایق ساختمان ، کفش و رنگ مورد استفاده قرار می گیرد. تحقیقات انرژی ESP نشان می دهد كه پلی اورتان گازهایی آزاد می كند كه برای استنشاق انسان مناسب نیست. افرادی که بیش از حد در معرض این مواد هستند از نظر سلامتی از جمله واکنش های آلرژیک ، بثورات ، مشکل در تنفس ، از دست دادن هوشیاری و حتی در موارد نادری کوری را تجربه می کنند. اگر چشم یا پوست شما با فوم پلی یورتان در تماس هستند آنها را کاملا تمیز کرده و بشویید تا از بروز مشکلات سلامتی پیشگیری کنید. این ماده قابل اشتعال نیز می باشد.

مسائل زیست محیطی : فوم پلی یورتان مانند سایر مواد شیمیایی در صورت سوختن دودهای سمی ساطع می کند. برخی از عوامل دمنده در پلی یورتان گازهای گلخانه ای تولید می کنند که تأثیرات منفی بر اتمسفر زمین دارد. برخی از فوم های پلی یورتان حاوی سوخت های فسیلی غیر قابل تجدید است که بر محیط زیست تأثیر منفی می گذارد. اگرچه به اندازه بسیاری از مواد شیمیایی دیگر سمی نیست اما به محیط زیست آسیب می رساند.

صنایع لاستیک سازی ماهان صنعت تولیدکننده انواع قطعات پلی یورتان و دیگر محصولات لاستیکی صنعتی در اصفهان، پاسخگو تمام مشتریان عزیز است. برای استعلام قیمت و خرید قطعات پلی یورتان با کارشناسان ما تماس بگیرید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، استعلام قیمت و خرید قطعات پلی یورتان در اصفهان و سراسر ایران با کارشناسان ما تماس بگیرید.

صنایع لاستیک سازی ماهان صنعت، تولیدکننده قطعات پلی یورتان  در اصفهان و تمامی محصولات صنعتی لاستیکی آماده پاسخگویی به مشتریان عزیزان است.

03133686571-09136854152

مطالب مرتبط: