Product
محصولات
ضربه گیر
لرزه گیر
ضربه گیر چیست؟
ضربهگیرها یاRubber Damper قطعه ای صنعتی که با استفاده از لاستیک و ورق های فولادی تولید شده است، یکی از اجزای تجهیزات ایمنی محسوب میشوند و انواع مختلفی دارند. لرزه گیر و ضربه گیرها، دستگاه های مکانیکی یا هیدرولیکی اند که برای خنثی کردن تنش ها و ضربه های مکانیکی به کار می روند و به نوعی به کمک فنرهای لاستیکی سیستم میراکننده نیز می گویند. ضربه گیرلاستیکی در واقع انرژی جنبشی شوک را به انرژی دیگری که معمولاً گرما است تبدیل می کند.
ضربهگیر را میتوان بهعنوان یکی از وسایل لازم جهت افزایش ایمنی پارکینگها دانست؛ بنابراین وجود آن در ساختمانهای اداری و مسکونی ضروری است. با توجه به تنوع ضربهگیرها، کاربرد آنها تنها در پارکینگها خلاصه نمیشود؛ بلکه میتوان از آنها برای ایمنی محیطهایی مثل مهدکودکها، بیمارستانها و… استفاده کرد.
در ماهان صنعت به بررسی انواع ضربه گیر و مزایای آن ها پرداخته می شود.
عملکرد ضربه گیر و لرزه گیر
تجهیزات صنعتی یا غیرصنعتی در طول چرخه کاری خود، ناخواسته در معرض تنشها و ضربهها قرار میگیرند. این ضربهها و تنشها در دراز مدت موجب ایجاد کردن فرسودگی یا خرابی کلی در سیستم این تجهیزات می شوند و هزینههای تعمیر بسیار زیادی برای مالکان خود را به همراه می آورند.
استفاده کردن از ضربه گیر های لاستیکی با توجه داشتن به هزینه پایین آن، میتواند از ایجاد کردن هزینههای بیشتر و خرابی و استهلاک بالای ماشینآلات و تجهیزات صنعتی و غیر صنعتی جلوگیری نماید.
کاربردهای ضربه گیر یا لرزگیر
عمده کاربردهای این قطعه در الکترونیک، هوافضا، مراقبتهای پزشکی، ساخت و ساز، حمل و نقل و … میباشد. در تمامی موارد ذکر شده، متداولترین کاربرد ضربه گیر لاستیکی برای محافظت لبهای، جذب ضربه و در وسایل نقلیه برای محافظت از دربها یا بدنه ماشین در برابر ضربهها و صدمات ناشی از آن میباشد.
کاربرد ضربه گیرهای صنعتی :
این مدل از ضربه گیرها در جذب تنشها و ارتعاشات مکانیکی وارد شده از موتورهای دیزلی، برقی، بنزینی و گیربکسهای صنعتی کاربرد فراوانی دارند؛ در بیشتر سازهها، پلها، دکلها،صنایع نفت،پتروشیمی و … برای جذب کردن ارتعاشات مورد استفاده ی بسیار زیادی قرار میگیرند. در واقع مکانیزم عملکرد ضربه گیرهای صنعتی مطابق با شرایط ویژه هر صنعت می باشد.
تعدادی از ضربه گیرهای صنعتی عبارت است از:
- ضربه گیر پل
- ضربه گیر ساختمانی
- ضربه گیر صنعت خودرو
- ضربه گیر غلطک
- ضربه گیر اسکله
- سکوهای تخلیه و بارگیری کارخانهها
- ضربه گیر زیر پرسی ضربهای
- ضربه گیر آسانسور
- ضربه گیر دستگاههای صنعتی
- ضربه گیر ستون
- ضربه گیر پمپها و ساننریفیوژها
کاربرد ضربه گیرهای لاستیکی :
این مدل از ضربه گیرها در دو نوع ساده و پیچیده در بازار عرضه می شوند. استفاده کردن از لرزهگیر راه و روشی ساده برای جذب کردن صدا، شوک، لرزش، تنشهای انقباضی یا انبساطی می باشد و جلوی انتقال دادن این لرزشها و شوک ها را به تجهیزات دینامیکی و غیردینامیکی را متوقف می کند.
این قطعات در صنایع بسیار مختلف از جمله: صنایع دریایی و کشتیرانی، خودروسازی، هوافضا، صنایع نفتی و پتروشیمی، نساجی، صنایع آب، برق و گاز کاربرد دارند.
ضربه گیرهای ستون پارکینگ :
ضربه گیر ستون به محافظ لاستیکی اطراف ستون گفته می شود که برای جلوگیری از هرگونه ضربه و برخورد همچنین آسیب و خراشی مورد استفاده قرار می گیرد.
این ضربه گیر ها با نام های دیگری از جمله کرنرگارد، گارد ستون نیز شناخته می شوند. از جمله این محصولات می توان به نئوپرن، نئوپرن پل، درز انبساط، ضربه گیر اسکله، شاکسل، بویه و بالشتک الاستومری اشاره نمود که در نوع خود بسیار با کیفیت و عالی می باشند.
ضربه گیر لاستیکی جرثقیل سقفی :
در جرثقیل های سقفی از مهمترین موضوعات حفظ ایمنی و امنیت سازه است . در صورتی که بالابر حرکت عرضی داشته باشد از ضربه گیر لاستیکی جرثقیل سقفی استفاده می شود.
عموما وظیفه ی اصلی ضربه گیر تحمل فشار و ضربه وارد شده از ترولی یا کالاسکه جرثقیل می باشد. محل قرار گیری ضربه گیر بر روی کلگی می باشد . این قطعه از نظر شکل ظاهری از یک لاستیک استوانه ای شکل و یک پیچ که از وسط آن عبور کرده تشکیل شده است . بر روی این پیچ یک واشر و یک مهره قرار می گیرد.
ضربه گیر لاستیکی جرثقیل در ابعاد و اندازه های مختلف موجود است:
- ضربه گیر لاستیکی جرثقیل 3 سانتی متری
- ضربه گیر لاستیکی جرثقیل 5 سانتی متری
- ضربه گیر لاستیکی جرثقیل 8 سانتی متری
- ضربه گیر لاستیکی جرثقیل 10 سانتی متری
- ضربه گیر لاستیکی جرثقیل 14 سانتی متری
- ضربه گیر لاستیکی جرثقیل 18 سانتی متری
معرفی ضربه گیر کمک فنر و تأثیرات فوق العاده آن
در صنعت حمل و نقل و خودروسازی، ضربهگیر کمک فنر بر روی انواع ماشین های سواری، شاسی بلند، کوپه، کف خواب و …. قابل استفاده است. در هنگام ترمزهای شدید، اتومبیلی که از ضربه گیر کمک فنر استفاده می کند در مسافت کمتر متوقف خواهد شد. از دیگر فواید استفاده از ضربه گیر کمک فنر در پیچ ها مشخص می شود بطوری که با استفاده از این قطعه اتومبیل راحت تر عبور می کند و نوسان زیادی نخواهد داشت.
گرچه فنر، نقش موثری در کم کردن ضربه های ناشی از جاده های ناهموار را در خودرو دارد اما در بعضی موارد انعطاف زیاد هم برای خودرو مفید نمی باشد. با استفاده کردن از ضربه گیر کمک فنر نوسانات غیر مفید فنر کاسته شده و سواری بهتری خواهید داشت. به دلیل ویژگی های این ضربه گیرها، کار غلطی است که آن ها را فقط بر روی چرخ های جلو یا عقب نصب کنید. در صورتی که این ضربه گیرها بر روی تمام چرخ های جلو و عقب خودرو نصب شوند، عملکرد بهتری دارند.
توصیه ما در خصوص موقعیت مناسب نصب این ضربه گیرها، وسط فنر است. فاصله بین مارپیچ فنرها در بالا یا پایین کمتر از وسط آن است. بنابراین، اگر شما این ضربه گیرها را در نواحی انتهایی نصب کنید، طول عمر آن ها کمتر می شود.
مزایای استفاده از ضربه گیر لاستیکی
- عدم نیاز به واشر یا درزبند
- تغییر کردن شکل حتی با وارد شدن نیرو کم
- انعطافپذیری خیلی بالا در برابر ضربه و شوک
- عدم وجود حساسیت به دما در فصول
- قابلیت انجام دادن همزمان حرکات جانبی و محوری
- قابلیت برگشتپذیری در برابر تغییر شکل
- وزن بسیار پایین و امکان نصب و تعویض
- جذب صدا
- عدم نیاز به راهنمای داخلی
- کاهش اتلاف حرارت
- مقاومت بالا در برابر سیکلهای مداوم
انواع ضربه گیر
- ضربه گیر لاستیکی یک سرپیچ
- ضربه گیر لاستیکی دوسر پیچ
- ضربه گیر لاستیکی یک سر مهره
- ضربه گیر لاستیکی دوسر مهره
- ضربه گیر لاستیکی دایرهای / بیضی / مربعی / مستطیلی
- ضربه گیر لاستیکی آکاردئونی
- ضربه گیر لاستیکی D شکل
- ضربه گیر لاستیکی صنعتی
- ضربه گیر لاستیکی دیوار
- ضربه گیر لاستیکی صنعتی
- ضربه گیر لاستیکی نئوپرن
- ضربه گیر لاستیکی آسانسور ضربه گیر لاستیکی ساختمان
- ضربه گیر لاستیکی صنعت خودرو
- ضربه گیر لاستیک یزیر دستگاههای صنعتی
- ضربه گیر لاستیکی غلطک
- ضربه گیر لاستیکی سکوهای تخلیه و بارگیری کارخانهها
- ضربه گیر لاستیکی اسکله
- ضربه گیر لاستیکی زیر پمپها و سانتریفیوژها
- ضربه گیر لاستیکی ستون
- لاستیکی زیر پرسی ضربهای
معیارهای تولید ضربه گیر لاستیکی
ضربه گیرلاستیکی در انواع A ، B، C، D و لرزهگیرهای صنعتی تولید می شوند و سایز ها و ابعاد ضربه گیرها با توجه به شرایط کاری و موارد استفاده بسیار متفاوت و متغیر می باشد. طراحی و تولید کردن ضربه گیرلاستیکی براساس معیارها و استانداردهای متناسب با بارگزاری و کاربردهای آن است. رعایت کردن این استاندارها برای تولید ضربه گیر پر اهمیت می باشد.
فرآیند تولید ضربه گیر
تولید ضربه گیر لاستیکی باتوجه به شرایط آب و هوا و فشارهایی که بر روی ضربه گیر وارد می شود و ضرباتی که ممکن است به صورت ناگهانی یا مستمر بر روی ضربه گیر وارد شود تولید و متفاوت است.
باید توجه داشت که ضخامت لاستیک به کار رفته در ضربه گیر بسیار موثر می باشد و با طبق اصول ضخامت لاستیک را درنظر گرفت.
ضربه گیر را طبق استفاده می توان با فلز یا بدون فلز تولید کرد. عوامل موثر دیگر که در انتخاب نوع متریال و روش ساخت ضربه گیر اهمیت دارند به شرح زیر است:
- نور خورشید
- دما
- Ph یا مقدار اسیدیته
قیمت ضربه گیر
قیمت انواع ضربه گیرها بر اساس کاربرد و نوع آن ها تفاوت دارد. مثلا ضربه گیرهای تردمیل در سایزهای مختلف از 45هزار تومان آغاز می شود. قیمت انواع ضربه گیرهای لاستیکی صنعتی از 1میلیون و 700هزار تومان الی 4 میلیون تومان متغیر بوده و ضربه گیرهای ستون پارکینگ از 150هزارتومان به بالا آغاز می شود.
همچنین ضربه گیرهای لاستیکی درب خودرو از 70 هزارتومان به بالا به فروش می رسد. شما بسته به نیاز صنعتی یا غیرصنعتی خود قادر به انتخاب این محصولات هستید.
خرید ضربه گیر یا لرزه گیر
فروش انواع ضربه گیر در مدل های مختلف لاستیکی در مجموعه تجهیز کرین با بهترین کیفیت و قیمتی مقرون به صرفه، لطفا برای دریافت مشاوره خرید ضربه گیر جرثقیل با ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل نمایید. ماهان صنعت مفتخر است تا به پشتوانه سال ها تجربه و دانش تخصصی مدیران خود، به کلیه شرکتها و سازمان ها ارایه خدمات و محصولات مرتبط با لرزه گیر و تجهیزات مرتبط را مطابق با استانداردهای جهانی نوید دهد.
برای خرید محصول مورد نظر از طریق دکمه “سفارش” اقدام کنید.
سفارش
سفارش محصول
خریدار گرامی، باتوجه به نوسانات لحظه ای قیمت ها، برای اطلاع از آخرین قیمت می توانید از طریق شماره ی زیر اقدام کنید و یا شماره خود را وارد کنید تا پشتیبانان ماهان صنعت با شما تماس بگیرند